top of page

Om oss

Varför livets center ? 

På grund av de snabba förändringarna i alla delar av livet, som har orsakat större tryck och psykisk belastning på alla delar av samhället, särskilt på familjenivå, uppmanades vi att etablera Livets Center för psykologisk och andlig utveckling och rådgivning, baserat på vår övertygelse om att familjen är den mest väsentliga delen av ett övergripande hälsosamt samhälle, särskilt när det gäller andlig och psykologisk stabilitet.

Varför livets center?
Grundare

Dr. Mazin Noel

Psychiatrist.


Consultant Cardiologist and internal medicine.
Bachelor’s Degree with Theology as Main Field of Study

Mitt namn är Mazin Noel och tillsammans med mina kollegor driver vi Livets Center. Ibland går livet i full fart nedför ett stup. Man når botten emotionellt, fysiskt, socialt och inom karriären. Man stannar där fylld av rädsla och ledsamhet.

 

Alla har upplevt allvarliga problem och har haft drama och tragedier i sina liv. Alla är starka och har en plan tills de upplever smärta. När man når botten kan man känna dig förlorad och vill ge upp. Vår organisation är till för dig som behöver tips, råd eller en hjälpande hand under dessa svåra tider.

 

I grunden är jag psykiatrier och hjärtläkare. I vår grupp har vi alla tystnadsplikt och med mycket erfarenhet i bagaget ska vi tillsammans ge er en ljusare vardag.

Centrets roll

Att höja de hälsomässiga, psykologiska och andliga nivåerna i de olika delarna av samhället genom att följa individer och familjer, och förse dem med psykologiska  och andliga rådgivare som främjar deras tillväxt och stabilitet och hjälper dem att övervinna de problem som familjer och individer i allmänhet lider av.

 

Således är centrets mål att skapa en slags inre harmoni inom individer, dels genom att kontrollera psykologiska reaktioner, och dels genom att fördjupa deras relation med alla genom andlig rådgivning.

Centrets roll
Grundare
bottom of page